maanantai 3. helmikuuta 2014

Alex muutti uuteen kotiin

Vuoden verran etsiskelin Alexille eli Jaapertin Calimerolle uutta kotia. Tein työtä "hiljaisesti" kuulostellen ja toivoen, että Alex pystyisi jäämään meille itselle. Mutta viiden  koiran lauma oli kuitenkin sen verran iso ja hankala monessakin suhteessa, kuten lenkkeily (hihnat aina sekaisin) autolla liikkuminen (eivät mahtuneet takakontin häkkeihin kaikki yhtäaikaa) sekä suurinpana hankaluutena narttujen juoksuajat :( nämä kaikki syyt yhteensä sai minut laittamaan ilmoituksen Alexista nettiin.
Kiinnostuneita yhteydenottoja tuli useampikin, mutta suurinosa oli toiselta puolelta suomea. Onneksi sitten tuli se yksi puhelinsoitto Jakokoskelta ja sieltä tuli Sisko ja Heikki katsomaan Alexia viikko sitten tiistaina. He ihastuivat Alexiin, joka osasi kyllä näyttää innokkuutensa ja temppunsa siten, että sydämet oli myyty :)

Viime lauantaina sitten Alex muutti uuteen kotiinsa "reppu" pakattuna. Sisko ja Heikki olivat ehtineet tällä välin hankkia Alexille tarvittavia tykötarpeita kuten sänky, ruokakupit ja leluja ym. Turvavyövaljaat hieman oudoksutti Alexia mutta reippaana poikana lähti uuteen autoon.

Ensimmäinen vuorokausi oli mennyt Alexilla hyvin uudessa kodissa, mitä nyt keskellä yötä oli herättänyt haukullaan Siskon ja Heikin, kun piti ilmoittaa, että traktori oli tullut pihaan. Tarkkaavaisesti oli ensimmäinen päivä mennyt seuratessa joka askelta, jonka uudet perheenjäsenet oli ottaneet.

Alex on edelleen käytettävissä jalostukseen ja yhteydenotot voi tehdä minun kautta näin aluksi.

Toivotan Alexille, Siskolle ja Heikille oikein antoisia koiramaisia päiviä tästä enteenpäin ja toivon, että sopeutuminen onnistuu kaikinpuolin hyvin.

 Tässä Alex vielä viettää viimeistä yötä kotona.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti