tiistai 8. huhtikuuta 2014

Polvijärven näyttely

Kävimme taas pitkästä aikaa koiranäyttelyssä ja peräti kolmen cairnin kera. Tämä siitä  syystä, että Aadakin on saavuttanut veteraani-iän ja toiseksi näyttely oli niin lähellä meitä, ettei tarvinnut anivarhain lähteä liikenteeseen.

Tuomarina näyttelyssä oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

Ja tässä arvostelut:

Janettan Darlinda (TARA)
AVO H
Matalaraajainen, hyvä luustoinen narttu. Vankka runko, hyvä pään muoto ja kuonon pituus, pitkät korvat, tummat silmät. Hyvä kaula, hieman painunut selkä. Hyvä hännän kiinnitys, riittävä rungon syvyys, leveähköt etuliikkeet. Liikkeessä kääntää takakäpäliä sisään päin. Niukasti kulmautunut takaa, lyhyt sivuaskel. Pään karvoitus kovin niukka.



Jaapertin Aada
VET EH VEK2
Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Selvä sukupuolileima, hyvä päänmuoto, hieman leveäasentoiset korvat. Hieman lyhyt kaula, hyvä selkä, hyvä rungon syvyys. Riittävästi kulmautunut, liikkuu takaa hieman kapeasti, edestä löysästi. Sivuaskel voisi olla tehokkaampi ja hännän kanto parempi. Karkea karvapeite, mutta turkki ei tänään parhaassa kunnossa. Hieman pulska.


Aadan handlerinä toimi Pete



Vilpertin Yvette (OONA)
VET ERI VEK1 VET ROP
Hyvät mittasuhteet, hyvä luusto. Hyvät pään mittasuhteet, pyöreät kovin vaaleat silmät, hyvät korvat, kaula ja selkä. Hyvä rungon syvyys. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisesti. Hyvä karvanlaatu. Hieman tuhdissa kunnossa.






Kilpakumppanit kehässä

Oona veteraanien ryhmäkehässä, ei sijoitusta.

Kolme sukupolvea samassa kuvassa. Välistä puuttuu Helgan isä Alex.
Näyttelyssä oli siis myös mukana Aadan lapsenlapsi Helga. 
Helga menestyi näyttelyssä hyvin ollen PN2. Pojasta siis polvi paranee!!!

Kuvat on ottanut Karjalaisen Pekka Savonlinnasta (paitsi ryhmäkehä kuva).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti